Fastlåsningsanordningar är till för att försvåra tillgrepp av stöldbegärlig utrustning som exempelvis: datorer, monitorer, skrivare, faxar, scanners,avancerade tangentbord, möss, telefoner, mätinstrument, videokameror, video och DVD spelare, TV-apparater, mikrovågsugnar mm.

Fastlåsningsanordningar gör det inte omöjligt att stjäla den fastlåsta utrustningen (även kassaskåp kan sprängas upp)men gör stöldprocessen tillräckligt tidskrävande att tjuven oftast lämnar den fastlåsta utrustningen och gör tillgreppet/inbrottet på en plats där det inte finns fastlåst utrustning. Detta gäller både den "tillfällige" tjuven på dagtid och även för de tjuvar som arbetar nattetid eller helger.

De flesta typer av lås kräver dessutom ett så pass kraftigt våld att höljet på de flesta utvalda objekt går sönder. För att tjuven skall kunna sälja ett sådant objekt krävs som regel ett nytt hölje och dessa betingar ofta ett så pass högt inköpspris att stölden blir olönsam.

Vi rekommenderar en kombination av fastlåsning och larmanläggning med både sirén och uppringning, larmet gör att tjuven sätts under tidspress och fastlåsningsystem som fördröjer/hindrar tjuven.

Kontakta gärna Thomas på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 0511-125 00 för mera information.

Tele & Säkerhetstjänst i Skara AB · Box 21 · 532 21 Skara · Telefon: 0511-125 00 · Fax: 0511-125 40 · ts@ts-skara.se
Gå till toppen