Passersystem skall vara lätta att använda och samtidigt ge ett bra skydd mot ovälkomna gäster men utan att hindra och begränsa verksamheten.

Med ett passersystem har du möjlighet att välja vilka som skall ha tillträde till olika delar av företaget och vid vilka tider. Ni slipper kostsamma låsbyten när nycklar försvinner eller tappas bort. Att investera i ett passersystem betalar sig i längden.

En stor fördel med att använda passersystem i stället för nycklar är att med passersystem så kan man bestämma vilka som skall ha tillgång till vissa lokaler, under vilka tider mm.
Fördelen med detta är att ev. svinn minskar eller försvinner helt beroende på att man i systemet kan se vem, vilken tid och datum som personen varit i lokalen.

Tele & Säkerhetstjänst AB levererar allt från större integrerade system med flera hundra dörrar till små enkla med enstaka dörrar. I dagens system finns det även möjlighet att ansluta brand och inbrottslarm.

Kontakta gärna Thomas på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 0511-125 00 för mera information.

Tele & Säkerhetstjänst i Skara AB · Box 21 · 532 21 Skara · Telefon: 0511-125 00 · Fax: 0511-125 40 · ts@ts-skara.se
Gå till toppen