Det är svårt att stjäla något man inte ser!

Många företag har idag stora problem med upprepade inbrott. Dyrbar utrustning stjäls och försäkringskostnaderna blir höga.

Inga säkerhetshöjande åtgärder tycks hjälpa!
Speciellt drabbade är bl a företag som ligger avsides, eftersom det tar tid för väktare eller polis att komma till platsen.

När inbrottet löser ut startar Smokecloak (dimgeneratorn) direkt att producera dimma. Den täta dimman försvårar avsevärt för en inkräktare då det blir stora problem att ta sig fram i lokalen. Vid försök att vädra ut dimman känner sensorn att tätheten minskar och maskinen producerar mera dimma. Med generatorn så skapas tid för polis och väktare. Nya Smokecloak
har standardmonterad batteribackup för reservdrift under 30-90 minuter. Maskinen kopplas till din larmanläggning av ordinarie larminstallatör. Installation sker enkelt med medföljande väggskena.

Dimman består av destillerat vatten och glykol som upphettas och förångas. Ofarligt för människor, livsmedel, elektronik och möbler. Smokecloak har, som enda dimgenerator på marknaden, en sensor som känner av dimtätheten och justerar denna till lämplig nivå.

Vi och 12 000 nöjda kunder vet att smokecloak fungerar!

Kontakta gärna Thomas på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 0511-125 00 för mera information.

Tele & Säkerhetstjänst i Skara AB · Box 21 · 532 21 Skara · Telefon: 0511-125 00 · Fax: 0511-125 40 · ts@ts-skara.se
Gå till toppen