Vi söker larmtekniker/säkerhetstekniker

Tele & Säkerhetstjänst AB startades 1994 och har sedan starten kontinuerligt haft en stark och mycket positiv tillväxt. Vi har i dagsläget 12 anställda med mångårig erfarenhet och gedigen utbildning för projektering, installation & underhåll av tekniska system som inbrottslarm, passersystem, CCTV & brandlarm m.m. Vi är ett modernt säkerhetsföretag och är dotterbolag till Prosero Security Group.

Om tjänsten

Att arbeta som larmtekniker hos oss innebär att du jobbar med att installera, driftsätta och utföra service av inbrottslarm, passagesystem & CCTV m.m. Du åker ut till våra kunder tillsammans med kollegor eller på egen hand. Våra kunder är både små och stora företag och organisationer. Vi jobbar med såväl nyinstallation som komplettering och service på befintliga system.

Vi söker dig som är tekniskt intresserad, nyfiken, välorganiserad, serviceinriktad och har ett professionellt bemötande. Du är öppen, positiv, social och värdesätter och bidrar till ett trevligt arbetsklimat. Tidigare erfarenhet av arbete som larmtekniker är mycket meriterande.

Kvalifikationer

Vid anställning görs en kontroll i Polisens belastningsregister.

Vi erbjuder dig

Tele & Säkerhetstjänst AB arbetar för att skapa en god arbetsmiljö med hög trivsel och personligt engagemang. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med bra villkor. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Tjänsten utgår från vårt kontor i Skara där vi idag är ett gäng på 12 personer.

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt, intervjuer och urval sker löpande. Skicka din ansökan till pk@ts-skara.se snarast. Du kan också fylla i ansökan nedan.

Frågor besvaras av Patrik Karlsson
E-post: pk@ts-skara.se 
Tfn: 0511-125 00; 0730-63 44 07

Sista ansökan

Snarast